Een wereld zonder honger, het kan wél.

Een wereld zonder honger, het kan wél.

MAAK IMPACT DEZE FEESTDAGEN

Geef ‘Food for Thought’: een cadeau met betekenis

Met een ‘Food for Thought’ donatiecertificaat van Omdenken, Gewoon JIP. of Derek Otte ondersteun je mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika om met lokale training zélf een einde te maken aan honger.

MAAK IMPACT DEZE FEESTDAGEN

The Hunger Project werkt aan een wereld zonder honger. We geloven dat het einde van honger over veel meer gaat dan voedsel alleen. Het begint bij mensen. Bij durven dromen. Bij veerkracht. En zelfredzaamheid. Wij investeren in de kracht van mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Op weg naar het einde van honger voor iedereen. Want het kan wél.  

CHANGEMAKERS

“Ik leerde om de juiste vragen te stellen, hoe de dorpsraad werkt en het belangrijkste: hoe je samenwerkt als collectief.”

Jagadevi uit India volgde het 5-jarige vrouwelijk leiderschapsprogramma van The Hunger Project.

CHANGEMAKERS

It always seems impossible, until it's done.

~ Nelson Mandela ~

1 .000.000
mensen.
1 .800
dorpen.
1 .000
vrijwilligers.

investeerders

Michiel Witteveen
~ Eigenaar Blokker ~

 “Zo’n investering in het einde van honger geeft direct rendement – niet in de vorm van geld, maar doordat je direct mensen helpt.” 

investeerders

Michiel Witteveen
~ Eigenaar Blokker ~

NIEUWS

22 november 2023

Aan de vooravond van Black Friday lanceert The Hunger Project de campagne Food for Thought. Daarmee inspireren we mensen om deze decembermaand – voor veel Nederlanders een maand van overvloed, grote cadeaus en rijkgevulde diners – een cadeau aan een betere wereld op te dragen. Geef jij deze feestdagen ‘Food for Thought’ van Omdenken, Gewoon JIP. of Derek Otte cadeau?

Investeer in een wereld zonder honger.