Welkom op de pagina van Hannah.

We worden allemaal op dezelfde wereld geboren. Maar de plek waar je wieg staat is nog altijd bepalend voor de rest van je leven: niet overal krijgen baby’s en hun ouders een goede start. Daarom ondersteunt The Hunger Project jonge ouders en hun mini’s wereldwijd. Zodat baby’s óveral op eigen kracht groot en sterk worden. Hannah deed mee aan The Baby Project en haalde maar liefst 350 euro op voor The Hunger Project.

Kraamcadeautjes voor Hannah.

“We worden allemaal op dezelfde wereld geboren. Maar de plek waar je wieg staat is nog altijd bepalend voor de rest van je leven: niet overal krijgen baby’s en hun ouders een goede start. Daarom ondersteunt The Hunger Project jonge ouders en hun mini’s wereldwijd. Zodat baby’s óveral op eigen kracht groot en sterk worden. Hannah doet mee aan The Baby Project en maakt nu al – zo klein als zij is – verschil.

Mocht je Hannah een kraamcadeautje willen geven, dan vinden we dat super lief! Als je in plaats daarvan een bijdrage zou willen doen aan The Baby Project maak je ons ook heel blij. The Baby Project is onderdeel van The Hunger Project en draagt bij aan een goede start van moeders en baby’s wereldwijd.

Een goed leven begint met goede voeding. Op dit moment zijn meer dan 10 miljoen kinderen in de Hoorn van Afrika en Zuid-Azië in gevaar door acute ondervoeding als gevolg van aanhoudende droogte, de oorlog in Oekraïne en de nasleep van de coronapandemie. Met een donatie aan The Baby Project kan je Hannah helpen bij haar eerste grote avontuur: een kleine bijdrage aan het helpen van kindjes met honger.

Doneren kan via het donatieformulier op deze pagina met eventueel een wens voor Hannah, of door direct een donatie over te maken op de rekening van The Hunger Project: NL69 TRIO 0254 7828 76 onder vermelding van ‘Baby Hannah’. Je naam en het bedrag worden niet zichtbaar op de website. Wel worden wij er persoonlijk over geïnformeerd dat je gedoneerd hebt.

Veel liefs van Hannah 

En ook namens Coen, Ilona & Hugo”

Hannah haalde maar liefst 350 euro op voor The Hunger Project.

Draag bij: kleine baby, grote impact.

Met jouw bijdrage steun je direct en indirect  jonge ouders en hun baby’s in onze programmalanden, waar wij onder andere:

  • Zwangere vrouwen in Bangladesh voorlichting geven over het belang van gezonde voeding tijdens de belangrijke eerste 1000 dagen van een mensenleven;
  • Het gewicht van jonge kinderen in Burkina Faso controleren, en ingrijpen waar nodig;
  • Dorpsmoeders in Senegal opleiden, die vervolgens kookdemonstraties voor andere moeders organiseren;
  • Vrouwelijk leiders in Indiase dorpsraden trainen, die er onder andere op toezien dat de Angawadi’s (consultatiebureaus) goed functioneren;
  • Gezonde voeding en het gebruik van lokale beschikbare superfoods – zoals moringa – promoten
  • Gezondheidsklinieken in Ghana bouwen zodat zwangere vrouwen daar voor controles terecht kunnen en onder toezicht bevallen.

1000 dagen.

Vooral tijdens de eerste 1000 dagen van ons leven – geteld vanaf de eerste dag van de zwangerschap tot de tweede verjaardag – is goede voeding cruciaal. Het is de basis voor een gezonde groei en ontwikkeling, of van een blijvende, nooit meer in te halen achterstand. Daarom maakt The Hunger Project zich sterk voor gezonde voeding voor zwangere en borstvoedende vrouwen en jonge kinderen.

Kortom: belangrijk werk, en zo geven we overal waar we werken de nieuwe generatie een kans op een goede en gezonde start.

Afhankelijk van de lokale omstandigheden en behoeften kan het geld worden ingezet voor verschillende projecten van The Hunger Project.

Doe mee met The Baby Project.