Een wereld zonder honger, het kan wél.

Een wereld zonder honger, het kan wél.

Doe mee.

Een wereld zonder honger krijgen we niet alleen voor elkaar. We kunnen dit grote doel alleen bereiken wanneer zoveel mensen samenwerken. Met jouw investering, in tijd of in geld, kunnen we miljoenen mensen over de wereld ondersteunen. Waardoor zij zelf een einde kunnen maken aan hun situatie van honger en armoede. Met elkaar geven we dat laatste zetje. Op naar een wereld zonder honger. Want het kan wél. 

Maak direct een bijdrage over voor een bedrag naar keuze. Of investeer met belastingvoordeel via een schenkingsovereenkomst. Iedere euro komt ten goede aan een wereld zonder honger.

Word lid van onze netwerken, doe mee aan The Baby Project, investeer je feest, zet een actie op of neem ons op in je testament.

Als bedrijf of ondernemer kun je een product koppelen, lid worden van onze netwerken of investeren in een eigen project. 

Als stichting of fonds gaan we graag met je in gesprek over een vorm van investeren die bij hen past. Zoals een eigen project of lidmaatschap van onze netwerken. 

The Zero Hunger Games is collectie sportieve activiteiten waarvan de opbrengst naar The Hunger Project gaat. Sport mee of organiseer jouw eigen event of toernooi.

Tientallen bedrijven, ondernemers, stichtingen, fondsen en particulieren trekken met ons op naar een wereld zonder honger. We stellen ze graag aan je voor. 

Donateurs of investeerders?

Woorden doen er toe. Daarom noemen wij mensen die ons werk financieren geen donateurs, maar investeerders. Niet omdat je een financieel rendement terugkrijgt. Maar wel omdat jouw investering in ons werk een sociaal rendement oplevert: maatschappelijke impact. Je bent daarmee dan ook aandeelhouder van ons resultaat.

Voor ons neigt de term ‘donateur’ iets teveel naar liefdadigheid en afhankelijkheid. En dat is per definitie wat wij niet willen. Omdat wij een gelijkwaardige samenwerkingsrelatie zien tussen mensen met honger die zelf hun situatie verbeteren, het team van The Hunger Project én diegenen die dit werk financieel mogelijk maken.

Annemarie de Groot-Bakker komt graag met je in contact. Nodig haar vooral uit voor een (digitale) kop koffie en een goed gesprek:

Annemarie-de-Groot-Bakker-The-Hunger-Project

Stuur Annemarie een terugbelverzoek.


Wat zijn jouw contactgegevens?*


Heb je een specifieke vraag?

Geen zorgen, we gebruiken je gegevens écht alleen om eenmalig jouw vraag te beantwoorden.

* Verplichte velden

Investeer in een wereld zonder honger.