Sport mee voor het einde van honger

Sport mee voor het einde van honger

The Zero Hunger Games: sport mee voor het einde van honger.

Op 26 mei 2022 vinden voor het eerst The Zero Hunger Games plaats: een nieuw sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen – voetballen jij en je collega’s mee? Schrijf nu jouw team(s) in.

Van hardlopen naar voetballen.

The Zero Hunger Games is een initiatief van José Cubo. Hij stond in 2006 ook aan de start van de Run for The Hunger Project: twaalf jaar lang renden tientallen Business Teams vanuit het Olympisch Stadion door Amsterdam en haalden samen ruim € 1.850.000 op voor The Hunger Project.

Sporten voor het einde van honger.

We starten in 2022 met een voetbaltoernooi voor Business Teams in Amstelveen. Maar onze ambitie is groot: we hopen dat dit initiatief uitgroeit tot een landelijk sportevent, waarbij iedere sportclub in Nederland kan aanhaken. Van fierljeppen tot hockey en van korfbal tot tennis: samen sporten we voor het einde van honger.

Dit zijn The Zero Hunger Games.

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven op 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen. Bekijk onderaan deze pagina welke bedrijven deelnemen aan de allereerste editie van The Zero Hunger Games. 
  • Een gezellige en sportieve dag met collega’s. Met aansluitend een borrel, BBQ en livemuziek met een special guest. 
  • Het speelschema is gemaakt met Tournify. Download de app via deze link. Vul bij ‘Zoek toernooi..’ The Zero Hunger Games in. Dan kom je uit bij onze toernooipagina. 
  • Meedoen kan als Business Team, ieder team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben. Vrouwen en mannen spelen samen!
  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.000 ex. btw. Dit is exclusief een horecapakket (BBQ plus vier drankjes) voor 10 personen ter waarde van €300. Mochten jullie voor meer dan 10 personen een horecapakket willen bestellen dan bedragen de kosten €30,- extra p.p. Het horecapakket kan tot uiterlijk vrijdag 20 mei 2022 worden besteld. 
  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Voor kleinere sportertjes organiseren we ook veel leuks naast de velden.
  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van The Zero Hunger Games. Dit kan bijvoorbeeld door een speciale Tikkie-link die wij kunnen aanmaken. Neem hiervoor contact met ons op via team@thezerohungergames.nl 
  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

Sporten voor het einde van honger in Mozambique.

De opbrengst van The Zero Hunger Games gaat naar een nieuw project in Mozambique. The Hunger Project gaat samen met wildparken organisatie Peace Parks Foundation de gemeenschappen (Malindile & Maculuve) rond het Zinave National Park in Mozambique ondersteunen, om in 5 jaar tijd hun eigen leefomstandigheden blijvend te verbeteren. We weten hoe dat moet, omdat we hetzelfde al zeer succesvol doen met Stichting African Parks rond het Majete Wildpark in Malawi. Majete is een florerend park geworden, met de laagste stroperijcijfers van Malawi. In het eerste zelfredzame epicentrum in Majete is honger spectaculair afgenomen van 44% naar 15%. 

Doe mee met jouw Business Team: alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project.

The Hunger Project investeert in mens, dier én natuur in Mozambique.

“De aanpak van The Hunger Project, gebaseerd op het stimuleren van ondernemerschap in lokale gemeenschappen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië, spreekt mij enorm aan. Daarom zet ik The Zero Hunger Games op – en ik hoop dat jij mee doet. Samen maken we van The Zero Hunger Games een gigantisch succes.”

José Cubo Initiatiefnemer The Zero Hunger Games

SCHRIJF JE IN

Over jouw team*


Hoeveel teams wil je inschrijven?*

Over de teamcaptain*

Waar mag de factuur naartoe?*

Voor hoeveel personen wil je een horeca pakket bestellen?*

Upload jouw bedrijfslogo

Geen zorgen, we gebruiken je gegevens écht alleen om je te informeren over jouw deelname aan The Zero Hunger Games.*

Velden met een (*) zijn verplicht.

0
Business Teams hebben zich al aangemeld!

Hoofdsponsor

Mede mogelijk gemaakt door

Deze bedrijven sporten mee voor het einde van honger: