Een wereld zonder honger, het kan wél.

Een wereld zonder honger, het kan wél.

Investeer je feest in The Hunger Project.

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar heb je eigenlijk alles al? Vraag dan eens geen cadeaus maar een gift aan The Hunger Project. Want door gasten bij te laten dragen aan een wereld zonder honger, geef je écht betekenis aan jouw feest. Dat regel je makkelijk via een Facebook Fundraiser, jouw eigen online actiepagina of een donatiebox.

Dit kun je doen.

Je verjaardag, babyborrel of jubileum investeren in een wereld zonder honger kan op allerlei manieren. We helpen je op weg met een paar ideeën:

 • Start een Fundraiser via Facebook.
  100% van de donaties komt direct bij ons terecht – daar hoef jij niets voor te doen.
 • Maak net als Marcel via The Hunger Project een persoonlijke actiepagina aan.
  Ook dan komen de donaties automatisch op onze rekening. Gulle gevers kunnen een persoonlijke felicitatie doorgeven, en we houden je op de hoogte van het eindresultaat. Jij hoeft alleen maar je feestje te vieren. Neem contact met ons op.
 • Zet een zelfgemaakte donatiebox voor envelopjes neer.
  Of verzamel alle donaties op je eigen bankrekening. Het totale cadeaubedrag maak je makkelijk over via onze website.
 • Geef als cadeautip een online gift aan The Hunger Project.
  Gasten maken dat makkelijk over via ons algemene donatieformulier, of dus via jouw persoonlijke actiepagina.
 • Kraamfeest of babyborrel? Doe mee aan The Baby Project.

  Vraag familie, vrienden en collega’s via jouw persoonlijke donatiepagina om een bijdrage voor The Hunger Project in plaats van kraamcadeaus. Zo maakt jouw kleine een verschil voor baby’s én hun ouders aan de andere kant van de wereld.

Tekst loop door onder de foto.

Geef betekenis aan je feest: vraag als cadeau een bijdrage aan een wereld zonder honger.

“Ik vierde mijn 65e verjaardag, ben trotse oma van 5 prachtige kleinkinderen; eigenlijk heb ik alles wat ik mij kan wensen. Er is toch geen beter idee om mezelf en mijn gasten een cadeau te geven van dankbaarheid, waarbij we samen bijdragen aan een wereld zonder honger?”

Ineke Bomhof vroeg voor haar 65e verjaardag om donaties aan The Hunger Project.

Verjaardagscadeau voor The Hunger Project India.

Ineke Bomhof vroeg in de uitnodiging voor haar 65e verjaardagsdiner om donaties aan The Hunger Project. In totaal bracht dat € 3.060 op voor ons werk in India. “Ik ben al jaren nauw betrokken bij The Hunger Project, dus de keuze voor een doel waar ik blij van word was snel gemaakt. In de voorbereiding en tijdens het feest was The Hunger Project duidelijk zichtbaar, geven is iets moois. Ik ben blij dat ik dit met mijn gasten heb kunnen delen.”

Tuinfeest voor Malawi.

En toen Marcel van der Vliet 50 werd, vroeg hij voorafgaand aan zijn tuinfeest via een persoonlijke donatiepagina vrienden en familie om een gift aan The Hunger Project. “We zijn een paar jaar geleden naar Malawi geweest – waar ook The Hunger Project actief is – en dat heeft flinke indruk op me gemaakt. Dat ik door mijn verjaardag € 1.500 kon investeren in The Hunger Project is niet alleen een geweldig cadeau voor mijzelf, maar zeker ook voor de mensen in Malawi die ik hiermee verder op weg kan helpen naar een bestaan zonder honger.”

Kunnen we je helpen?

Wil jij ook zo’n persoonlijke donatiepagina voor jouw verjaardag, of zoek je mooie foto’s of catchy teksten voor op je uitnodiging? Neem dan contact met ons op. En… Alvast van harte gefeliciteerd!

Geven is iets moois. Ik ben blij dat ik dit met mijn gasten heb kunnen delen.

Investeer in een wereld zonder honger.