Het einde van honger, het kan wél!

Het einde van honger,
het kan wél!

Investeer je feest.

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar heb je eigenlijk alles al? Geef betekenis aan je feest door gasten te laten bijdragen aan het einde van honger. Geen cadeaus maar een gift aan The Hunger Project. Via een Facebook Fundraiser, je eigen online actiepagina of een donatiebox.

Dit kun je doen.

Je verjaardag, babyborrel of jubileum investeren in het einde van honger kan op allerlei manieren. We helpen je op weg met een paar ideeën:

 • Start een Fundraiser via Facebook.
  Deze donaties komen direct bij ons terecht – daar hoef jij niets voor te doen.

 • Maak een actiepagina via Pay It Forward.
  Ook hierbij komen de donaties automatisch op onze rekening. Jij hoeft alleen maar je feestje te vieren.

 • Zet een zelfgemaakte donatiebox voor envelopjes neer.
  Of verzamel zelf alle donaties op je eigen rekening. Het totale cadeaubedrag maak je makkelijk over via onze website.

 • Geef als cadeautip een online gift aan The Hunger Project.
  Dat kan via ons algemene donatieformulier, of we maken een persoonlijke pagina voor je aan. Gulle gevers kunnen een persoonlijke felicitatie doorgeven, en we houden je op de hoogte van het eindresultaat.

 • Kraamfeest of babyborrel? Doe mee aan The Baby Project.

  Vraag familie, vrienden en collega’s om een bijdrage voor The Hunger Project in plaats van kraamcadeaus. Zo maakt jouw kleine een verschil voor baby’s én hun ouders aan de andere kant van de wereld.

Tekst loop door onder de foto.

Geef betekenis aan je feest: vraag als cadeau een bijdrage aan het einde van honger.

“Ik vierde mijn 65e verjaardag, ben trotse oma van 5 prachtige kleinkinderen; eigenlijk heb ik alles wat ik mij kan wensen. Er is toch geen beter idee om mezelf en mijn gasten een cadeau te geven van dankbaarheid, waarbij we samen bijdragen aan het einde van honger?"

Ineke Bomhof vroeg voor haar 65e verjaardag om donaties aan The Hunger Project.

Verjaardagscadeau voor The Hunger Project India.

Ineke Bomhof vroeg voor haar 65e verjaardag om donaties aan The Hunger Project. In totaal bracht de viering € 3.060 voor ons werk in India op. “Ik ben al jaren nauw betrokken bij The Hunger Project, dus de keuze voor een doel waar ik blij van word was snel gemaakt. In de voorbereiding en tijdens het feest was The Hunger Project duidelijk zichtbaar, geven is iets moois. Ik ben blij dat ik dit met mijn gasten heb kunnen delen.”

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet helemaal uit of wil je even brainstormen? Of zou je graag mooie foto’s of catchy teksten willen voor op je uitnodiging? Neem dan contact met ons op. Enne… gefeliciteerd!

Geven is iets moois. Ik ben blij dat ik dit met mijn gasten heb kunnen delen.

Investeer in het einde van honger.