Sport mee voor het einde van honger

Sport mee voor het einde van honger

The Zero Hunger Games: sport mee voor het einde van honger.

In mei 2022 vinden voor het eerst The Zero Hunger Games plaats: een nieuw sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen – voetballen jij en je collega’s mee? Schrijf nu jouw team(s) in.

Van hardlopen naar voetballen.

The Zero Hunger Games is een initiatief van José Cubo. Hij stond in 2006 ook aan de start van de Run for The Hunger Project: twaalf jaar lang renden tientallen Business Teams vanuit het Olympisch Stadion door Amsterdam en haalden samen ruim € 1.850.000 op voor The Hunger Project.

Sporten voor het einde van honger.

We starten in 2022 met een voetbaltoernooi voor Business Teams in Amstelveen. Maar onze ambitie is groot: we hopen dat dit initiatief uitgroeit tot een landelijk sportevent, waarbij iedere sportclub in Nederland kan aanhaken. Van fierljeppen tot hockey en van korfbal tot tennis: samen sporten we voor het einde van honger.

Dit zijn The Zero Hunger Games.

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven in mei 2022 bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.

  • Meedoen kan als Business Team, ieder team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben.

  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.000. Vrouwen en mannen spelen samen!

  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor kleinere sportertjes organiseren we ook veel leuks naast de velden.

  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van The Zero Hunger Games.

  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

Doe mee met jouw Business Team: alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project.

“De aanpak van The Hunger Project, gebaseerd op het stimuleren van ondernemerschap in lokale gemeenschappen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië, spreekt mij enorm aan. Na twaalf edities is ‘mijn’ sportevent toe aan een nieuwe impuls. Daarom zet ik nu The Zero Hunger Games op – en ik hoop dat jij mee doet. Samen maken we The Zero Hunger Games net zo’n gigantisch succes.”

José Cubo Initiatiefnemer The Zero Hunger Games

SCHRIJF JE IN

Over jouw team*


Hoeveel teams wil je inschrijven?*

Over de teamcaptain*

Waar mag de factuur naartoe?*

Upload jouw bedrijfslogo

Geen zorgen, we gebruiken je gegevens écht alleen om je te informeren over jouw deelname aan The Zero Hunger Games.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Hoofdsponsor

Mede mogelijk gemaakt door

Sport mee voor het einde van honger.