Het einde van honger, het kan wél!

Het einde van honger,
het kan wél!

Nalaten aan een goed doel: The Hunger Project

Bent u er van overtuigd dat het einde van honger in de wereld niet alleen nodig, maar ook mogelijk is? En wilt u (een deel van) uw erfenis nalaten aan een goed doel? Door The Hunger Project als goed doel op te nemen in uw testament, zorgt u ervoor dat wij door kunnen gaan met ons werk. Net zolang totdat honger de wereld uit is.

Idealen leven voort.

Zonder investeerders is ons werk niet mogelijk. Investeerders die geloven dat onze ideeën haalbaar zijn en die achter je blijven staan. Niet voor even, maar zo lang als nodig is. En daarmee blijvend aandeelhouder zijn in het einde van de honger. Wilt u nalaten aan een goed doel? Door The Hunger Project op te nemen in uw nalatenschap, leven uw idealen voort.

Belastingvrij nalaten aan CBF Erkend Goed Doel.

The Hunger Project hoeft geen erfbelasting af te dragen over erfenissen: het hele bedrag dat u aan ons nalaat – groot of klein – gaat naar onze stichting. The Hunger Project heeft de ANBI-status en is een CBF Erkend Goed Doel. Kortom, wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ook op de GeefWijzer (Goede Doelen Monitor) scoort The Hunger Project al jaren op rij de hoogst mogelijke score.

Informatie over nalaten aan een goed doel.

Op deze pagina van GoedeDoelen.nl leest u veel informatie over hoe het nalaten aan een goed doel zoals The Hunger Project in zijn werk gaat. Bijvoorbeeld het verschil tussen een erfstelling en een legaat. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw eigen notaris. Bekijk ook eens onze folder over nalaten aan The Hunger Project. Liever de folder per post ontvangen? Stuur ons een e-mail op info@thehungerproject.nl met uw adresgegevens.

Meer weten over The Hunger Project?

Bijvoorbeeld over onze aanpak van chronische honger, of hoe u met uw belastingvrije schenking aan ons werk bijdraagt aan alle 17 Sustainable Development Goals? Neem dan gerust contact op met Annemarie de Groot Bakker, connector van The Hunger Project: annemarie@thehungerproject.nl of 030-233 53 40. Zij vertelt u graag meer.

CHANGEMAKER

“Mijn familie vraagt me waarom ik maar zo hard blijf werken. Ik vertel ze dat ik maar één ding wil: iets van betekenis achterlaten. Je wordt herinnerd voor het werk wat je doet. Wat ik nu bereik is voor altijd.”

Kamla Devi (65) leerde door trainingen van The Hunger Project slim gebruik te maken van overheidsregelingen, waarmee ze tal van voorzieningen voor haar dorp regelde.

Investeer in het einde van honger.