Het einde van honger, het kan wél!

Het einde van honger,
het kan wél!

The Hunger Project in uw testament.

The Hunger Project ziet honger als het grootste oplosbare probleem ter wereld. Maar het vergt een lange adem. Door The Hunger Project als goed doel op te nemen in uw testament, zorgt u ervoor dat wij door kunnen gaan met ons werk. Net zolang totdat honger de wereld uit is.

Idealen leven voort.

Zonder investeerders is ons werk niet mogelijk. Investeerders die geloven dat onze ideeën haalbaar zijn en die achter je blijven staan. Niet voor even, maar zo lang als nodig is. En daarmee blijvend aandeelhouder zijn in het einde van de honger. Door The Hunger Project op te nemen in uw testament, leven uw idealen voort.

Transparantie en betrouwbaarheid.

The Hunger Project hoeft geen erfbelasting af te dragen over erfenissen: het hele bedrag dat u aan ons nalaat – groot of klein – gaat naar onze stichting. The Hunger Project heeft de ANBI-status en is een CBF Erkend Goed Doel. Kortom, wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ook op de GeefWijzer scoort The Hunger Project al jaren op rij de hoogst mogelijke score.

Meer weten over The Hunger Project in in uw nalatenschap?

Neem contact op met uw eigen notaris, of met Annemarie de Groot Bakker, connector van The Hunger Project: annemarie@thehungerproject.nl of 030-233 53 40. Bekijk ook eens onze folder over nalaten aan The Hunger Project. We sturen u deze ook graag per post toe. Stuur ons een e-mail op info@thehungerproject.nl met uw adresgegevens.

CHANGEMAKER

“Mijn familie vraagt me waarom ik maar zo hard blijf werken. Ik vertel ze dat ik maar één ding wil: iets van betekenis achterlaten. Je wordt herinnerd voor het werk wat je doet. Wat ik nu bereik is voor altijd.”

Kamla Devi (65) leerde door trainingen van The Hunger Project slim gebruik te maken van overheidsregelingen, waarmee ze tal van voorzieningen voor haar dorp regelde.

Investeer in het einde van honger.