Een wereld zonder honger, het kan wél!

Een wereld zonder honger, het kan wél!

Doe mee als stichting of fonds.

Een wereld zonder honger krijgen we niet alleen voor elkaar. We zijn dan ook trots dat we worden gesteund door stichtingen en (vermogens-)fondsen. Bijvoorbeeld doordat zij een eigen project financieren of lid zijn van onze investeerdersnetwerken. Samen bereiken we veel impact, op weg naar een wereld zonder honger. 

Stichtingen en fondsen kiezen voor The Hunger Project vanwege onze effectieve community-led aanpak en focus op zelfredzaamheid, ondernemerschap en de ontwikkeling van complete gemeenschappen. In onze samenwerkingen zetten we persoonlijke relaties, maatwerk en langdurige betrokkenheid centraal. 

We gaan graag met je in gesprek over wat het beste bij jouw stichting of fonds past. Waar jouw interesse ligt (regionaal, thematisch), welke impact je mogelijk wilt maken en hoe lang je je wilt verbinden. Dan gaan we samen op zoek naar de beste samenwerkingsvorm.

Zo vroeg stichting Dioraphte ons om samen met de gemeenschappen rondom wildpark Majete in Malawi een langetermijnplan te maken voor de bestrijding van honger en armoede – wat resulteerde in 6 epicentra. Stichting Latoer financierde de ontwikkeling van epicentrum Gbegourou in Benin naar zelfredzaamheid. En meerdere ondernemende families kiezen ervoor om vanuit een stichtingsvorm te investeren in het vrouwelijk leiderschap in India door lidmaatschap van ons netwerk Odisha’s 100

Voor grote social impact neem je de financiering van een specifiek project voor rekening. Zoals de 8-jarige ontwikkeling van een gebied in Afrika. Of de 5-jarige training  van vrouwelijke dorpsraadsleden in een district in India.

Je investeert vanaf 60.000 euro per jaar en committeert je voor een aantal jaar. Samen bepalen we voor welk programma en land jouw investering bestemd is.

We gaan graag met je in gesprek over een vorm van investeren die bij jou past. Samen vinden we de juiste vorm en programma dat aansluit bij jouw ambitie en jouw visie. 

Vanaf 15.000 euro per jaar voor 5 jaar word je lid van het gloednieuwe Game Changers netwerk: een groep van ondernemers en bedrijven dat duurzaam investeert in mens, dier en natuur in Mozambique. 

Voor 5.000 euro per jaar word je lid van Odisha’s 100: het inspirerende netwerk dat zich t/m 2026 sterk maakt voor vrouwelijk leiders in de staat Odisha in India.

The Zero Hunger Games is collectie sportieve activiteiten waarvan de opbrengst naar The Hunger Project gaat. Sport mee of organiseer jouw eigen event of toernooi.

De relaties met onze investeerders zijn persoonlijk en open. We vinden transparantie en langdurige betrokkenheid belangrijk. We houden je goed en eerlijk op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen, bijvoorbeeld via rapportages en evenementen. We brengen je in contact met andere investeerders in ons netwerk. En we bieden je de kans om de levenslange impact van jouw investering te zien, via een investeerdersreis. Mogelijkheden te over, we bespreken ze graag.

Woorden doen er toe. Voor ons neigt de term ‘donateur’ iets teveel naar liefdadigheid en afhankelijkheid. En dat is per definitie wat wij niet willen. Omdat wij een gelijkwaardige samenwerkingsrelatie zien tussen mensen met honger die zelf hun situatie verbeteren, het team van The Hunger Project én diegenen die dit werk financieel mogelijk maken.

Daarom noemen wij mensen die ons werk financieren geen donateurs, maar investeerders. Niet omdat je een financieel rendement terugkrijgt. Maar wel omdat jouw investering in ons werk een sociaal rendement oplevert: maatschappelijke impact. Je bent daarmee dan ook aandeelhouder van ons resultaat.

Geïnteresseerd?

Annemarie de Groot-Bakker komt graag met je in contact. Nodig haar vooral uit voor een (digitale) kop koffie en een goed gesprek:

Stuur Annemarie een terugbelverzoek.


Wat zijn jouw contactgegevens?*


Geen zorgen, we gebruiken je gegevens écht alleen om eenmalig jouw vraag te beantwoorden.
Investeer in een wereld zonder honger.