Het einde van honger, het kan wél!

Het einde van honger,
het kan wél!

Ontmoet onze investeerders.

Onmisbaar voor The Hunger Project zijn de mensen die samen met ons optrekken naar het einde van honger. Tientallen ondernemers, bedrijven, stichtingen, (vermogens)fondsen en particulieren maken ons werk mogelijk. Ze openen hun netwerk, dragen bij aan een specifieke regio of sluiten zich aan bij een netwerk, zoals Katakle voor Benin of Odisha’s 100 voor India. We stellen ze graag aan je voor. 

De investeerders zijn een belangrijk onderdeel van The Hunger Project. Naast de onmisbare financiële steun zijn ze een bron van energie, contacten en inspiratie. Voor de investeerders levert hun investering op de eerste plaats sociaal rendement op: via The Hunger Project bereiken ze veel impact. Vaak zijn ze lange tijd betrokken en hebben ze met eigen ogen de impact van hun investering gezien. Maar het geeft ze ook een (nieuw) netwerk en inzichten – zoals inspirerende voorbeelden van leiderschap en ondernemerschap.

INVESTEERDERS IN BEELD

De Nationale Postcode Loterij ondersteunt al jaren goede doelen organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor een betere wereld – waaronder The Hunger Project. Sinds 2011 mogen wij ons beneficiënt van de loterij noemen.

Henny Westland, CEO van Westland Kaas en lid van Odisha’s 100: “Het leiderschap, de kracht en de passie van de vrouwelijke dorpsraadsleden in India geven mij nieuwe inspiratie voor het leiderschap van ons eigen familiebedrijf.”

Oprichters Robbert Vos en Lennart de Jong: “Met onze Hagelswag Foundation doneren we een deel van de omzet aan The Hunger Project. Zo zetten we een stap in de goede richitng – en helpen we samen honger de wereld uit.”

Michiel Witteveen is lid van netwerk Katakle en lanceerde met Blokker een partnerschap met The Hunger Project. “Zo’n investering in het einde van honger geeft direct rendement – niet in de vorm van geld, maar doordat je direct mensen helpt.” 

Ook meedoen?

Bekijk hier de samenwerkingsmogelijkheden:

Of neem contact op met connector Annemarie de Groot-Bakker. Nodig haar vooral uit voor een (digitale) kop koffie en een goed gesprek: annemarie@thehungerproject.nl of bel 06-54 23 69 78.

ONZE INVESTEERDERS

Donateur of investeerder?

Woorden doen er toe. Daarom noemen wij mensen die ons werk financieren geen donateurs, maar investeerders. Niet omdat je een financieel rendement terugkrijgt. Maar wel omdat jouw investering in ons werk een sociaal rendement oplevert: maatschappelijke impact. Je bent daarmee dan ook aandeelhouder van ons resultaat.

Voor ons neigt de term ‘donateur’ iets teveel naar liefdadigheid en afhankelijkheid. En dat is per definitie wat wij niet willen. Omdat wij een gelijkwaardige samenwerkingsrelatie zien tussen mensen met honger die zelf hun situatie verbeteren, het team van The Hunger Project én diegenen die dit werk financieel mogelijk maken.

Investeer in het einde van honger.