Het einde van honger, het kan wél!

Het einde van honger,
het kan wél!

Ontmoet onze investeerders.

Onmisbaar voor The Hunger Project zijn de mensen die samen met ons optrekken naar het einde van honger. Tientallen ondernemers, bedrijven, stichtingen, (vermogens)fondsen en particulieren maken ons werk mogelijk. Ze openen hun netwerk, dragen bij aan een specifieke regio of sluiten zich aan bij een netwerk, zoals Katakle voor Benin of Odisha’s 100 voor India. We stellen ze graag aan je voor. 

De investeerders zijn een belangrijk onderdeel van The Hunger Project. Naast de onmisbare financiële steun zijn ze een bron van energie, contacten en inspiratie. Voor de investeerders levert hun investering op de eerste plaats sociaal rendement op: via The Hunger Project bereiken ze veel impact. Vaak zijn ze lange tijd betrokken en hebben ze met eigen ogen de impact van hun investering gezien. Maar het geeft ze ook een (nieuw) netwerk en inzichten – zoals inspirerende voorbeelden van leiderschap en ondernemerschap.

INVESTEERDERS IN BEELD

De Nationale Postcode Loterij ondersteunt al jaren goede doelen organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor een betere wereld – waaronder The Hunger Project. Sinds 2011 mogen wij ons beneficiënt van de loterij noemen.

Henny Westland, CEO van Westland Kaas en lid van Odisha’s 100: “Het leiderschap, de kracht en de passie van de vrouwelijke dorpsraadsleden in India geven mij nieuwe inspiratie voor het leiderschap van ons eigen familiebedrijf.”

Boele de Jong is lid van netwerk Katakle. “The Hunger Project is eigenlijk faciliterend, om mensen te laten doen wat ze zélf bedenken dat ze willen doen. Dat is er heel krachtig aan.”

Oprichters Robbert Vos en Lennart de Jong: “Met onze Hagelswag Foundation doneren we een deel van de omzet aan The Hunger Project. Zo  helpen we samen honger de wereld uit.”

Ook meedoen?

Bekijk hier de samenwerkingsmogelijkheden:

Of neem contact op met connector Annemarie de Groot-Bakker. Nodig haar vooral uit voor een (digitale) kop koffie en een goed gesprek: annemarie@thehungerproject.nl of bel 06-54 23 69 78.

ONZE INVESTEERDERS

Investeer in het einde van honger.