Hagelswag en The Hunger Project.

Hagelswag is “het nieuwe antwoord op hagelslag”: échte chocolade voor op de Nederlandse eettafel. Als partner van The Hunger Project doneert Hagelswag via hun eigen foundation 1% van de jaaromzet. Oprichters Robbert Vos en Lennart de Jong vertellen waarom ze dat doen. 

Brood op de plank.

“Met Hagelswag maken we de allerbeste chocolade voor op brood. Een eeuwenoude en oer-Nederlandse traditie. Maar we beseffen dat ‘brood op de plank’ helaas geen universeel gegeven is. 

Bijdragen aan een betere wereld.

We willen de wereld zo min mogelijk belasten met ons product. Daarom werken we met fairtraded cacao, eco-verpakkingen en verwerking in een sociale werkplaats. Maar dat draagt nog niet bij aan een bétere wereld.

Een deel van de omzet investeren.

Wij geloven dat wereldwijde honger opgelost kan worden. En we zien het – als ontbijtmerk – als onze morele plicht om daaraan bij te dragen. Daarom doneren we een deel van onze omzet aan The Hunger Project. Zo investeren we in een betere wereld voor morgen.”

PARTNER

"Met onze Hagelswag Foundation steunen we The Hunger Project. Zo zetten we een stap in de goede richting – en helpen we samen honger de wereld uit."

Robbert Vos en Lennart de Jong
Oprichters Hagelswag.

PARTNER

Robbert-Vos-Lennart-de-Jong-Hagelswag-The-Hunger-Project-partner

Investeer ook in het einde van honger.