De Wereldbol.

De Wereldbol is brood met een boodschap van bakkers met een missie. Wie een Wereldbol koopt, helpt mee een einde te maken aan chronische honger. Eet je mee?

Wat is de Wereldbol?

Een ambachtelijk desembrood met een unieke receptuur en smaak én een hoge voedzaamheid. De ingrediënten – een bijzondere mix van kruiden en groenteneiwitten – zijn: tarwebloem, natuurdesem, groente-eiwitpoeder (alfalfa), zonnebloempitten, roggebloem, rozemarijn, basilicum en oregano. Je eet hem bij de borrel, het diner of heerlijk belegd tijdens ontbijt of lunch.

Eet honger de wereld uit.

Per verkochte Wereldbol dragen de initiatiefnemers een bedrag af aan The Hunger Project. Met iedere hap van de Wereldbol komt zo een hongervrije wereld dichterbij.

Bevlogen initiatiefnemers.

De Wereldbol is een initiatief van Kees Klomp en Driekant oprichter Henk Smit. Kees Klomp is adviseur, schrijver, spreker en mentor betekenisvol ondernemen. Zijn betrokkenheid bij de wereld bracht hem op het idee van de Wereldbol. Henk Smit, Driekant oprichter, bakker en gepassioneerde ondernemer “avant le lettre” heeft, samen met zijn zonen de Wereldbol ontwikkeld tot het bijzondere, lekkere biologische brood. 

Tekst loopt door onder de foto. 

De-Wereldbol-The-Hunger-Project

Waar verkrijgbaar?

Op de website van de Wereldbol zie je welke bakkers meedoen. Help een handje mee, en vraag jouw bakker om de Wereldbol op te nemen in het assortiment.

Samen op weg naar meer.

Door samenwerking met Royal Steensma en Beko komen we nog verder. Royal Steensma neemt de productie, verkoop en distributie van de Wereldbol bakmix naar de ambachtelijke bakkers voor rekening. En ook Beko Groothandel spant zich in om zoveel mogelijk bakkers aan te haken. Zo is de Wereldbol op steeds meer plekken verkrijgbaar.

Actie Voordeelagenda.

Speel jij mee met de Postcode Loterij? Dan vind je in de Voordeelagenda 2020 (bon 139) een mooie actie: 33% korting op 2 Wereldbollen. Een smakelijke actie.

Investeer ook in het einde van honger.