Sport mee voor een wereld zonder honger.

Sport mee voor een wereld zonder honger.

Voetbal mee voor een wereld zonder honger.

Op 18 mei 2023 vindt weer het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games plaats: een sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen. Lees hieronder alles over het voetbaltoernooi. Je kunt geen Business Team meer aanmelden, maar laat het ons weten als je interesse hebt in een (mogelijke) volgende editie – dan houden wij jou op de hoogte!

Van hardlopen naar voetballen.

Het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games is een initiatief van José Cubo. Hij stond in 2006 ook aan de start van de Run for The Hunger Project: 12 jaar lang renden tientallen Business Teams vanuit het Olympisch Stadion door Amsterdam en haalden samen ruim € 1.850.000 op voor The Hunger Project. De eerste editie van het voetbaltoernooi in 2022 bracht maar liefst € 63.000 op.

Over The Hunger Project.

De opbrengst van het voetbaltoernooi op 18 mei 2023 gaat naar een nieuw project van The Hunger Project in Mozambique. The Hunger Project is een CBF Erkend Goed Doel dat in 13 programmalanden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika werkt aan het einde van honger. In al die landen investeren zij in de kracht en ontwikkeling van mensen op veel verschillende thema’s zoals voedselzekerheid, landbouw en gezondheid. Lees hier meer over The Hunger Project.

Voetballen voor het einde van honger in Mozambique.

Met de opbrengst van het voetbaltoernooi gaat The Hunger Project samen met Peace Parks Foundation de gemeenschappen (Malindile & Maculuve) rond het Zinave National Park in Mozambique ondersteunen, om in 5 jaar tijd hun eigen leefomstandigheden blijvend te verbeteren. Dat is nodig, want de armoede in Malindile en Maculuve is groot, het gebied is zeer droog en heeft een watertekort: hierdoor kan een groot gedeelte van het jaar amper voedsel worden verbouwd. Lees hier meer over dit project.

Over het voetbaltoernooi op 18 mei 2023.

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.
  • Een gezellige en sportieve dag met collega’s. Met aansluitend een borrel, BBQ en livemuziek met een special guest 
  • Meedoen kan als Business Team, ieder team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben. Vrouwen en mannen spelen samen!
  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.000 (exclusief btw). Dit is exclusief een horecapakket (BBQ plus 4 drankjes) voor 10 personen ter waarde van € 400. Wil je voor meer dan 10 personen een horecapakket bestellen betaal je € 40 p.p. extra.
  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar.
  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren, bijvoorbeeld via Tikkie – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games.
  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

Bekijk hier de trekking van de loterij. Heb je een prijs gewonnen maar nog niet opgehaald? Mail José Cubo om een afspraak te maken.

De opbrengst van het voetbaltoernooi gaat naar een nieuw project van The Hunger Project in Mozambique.

DEZE BEDRIJVEN DOEN MEE

“De aanpak van The Hunger Project voor een wereld zonder honger spreekt mij enorm aan. Daarom heb ik het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games opgezet – en ik hoop dat jij mee doet met een Business Team. Na een daverende eerste editie, maken we samen van dit toernooi in 2023 weer een gigantisch succes.”

José Cubo Initiatiefnemer voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games.

BLIJF OP DE HOOGTE

De aanmeldingen voor het voetbaltoernooi op 18 mei 2023 zijn gesloten. Heb je interesse voor deelname aan een mogelijke volgende editie? Stuur ons een berichtje op team@thezerohungergames.nl, dan houden we jou op de hoogte!

Velden met een (*) zijn verplicht.

Hoofdsponsor

Mede mogelijk gemaakt door

Sponsoren en donateurs

SCHRIJF JE IN

Over jouw team. *


Hoeveel teams wil je inschrijven?*

Over de teamcaptain*

Waar mag de factuur naartoe?*

Voor hoeveel personen wil je een horeca pakket bestellen?*

Upload jouw bedrijfslogo.

Ga je akkoord met ons privacybeleid?*