Sport mee voor een wereld zonder honger.

Sport mee voor een wereld zonder honger.

Voetbal mee voor een wereld zonder honger.

Op 9 mei 2024 vindt weer het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games plaats: een sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen. Lees hieronder alles over het voetbaltoernooi en meld jouw Business Team aan.

Van hardlopen naar voetballen.

Het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games is een initiatief van José Cubo. Hij stond in 2006 ook aan de start van de Run for The Hunger Project: 12 jaar lang renden tientallen Business Teams vanuit het Olympisch Stadion door Amsterdam en haalden samen ruim € 1.850.000 op voor The Hunger Project. De eerste 2 edities van het voetbaltoernooi brachten samen ruim € 113.000 op.

Over The Hunger Project.

De opbrengst van het voetbaltoernooi op 9 mei 2024 gaat naar een bijzonder project van The Hunger Project in Mozambique. The Hunger Project is een CBF Erkend Goed Doel dat in 13 programmalanden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika werkt aan het einde van honger. In al die landen investeren zij in de kracht en ontwikkeling van mensen op veel verschillende thema’s zoals voedselzekerheid, landbouw en gezondheid. Lees hier meer over The Hunger Project.

Voetballen voor het einde van honger in Mozambique.

Met de opbrengst van het voetbaltoernooi ondersteunt The Hunger Project de gemeenschappen Malindile & Maculuve rond het Zinave National Park in Mozambique om hun eigen leefomstandigheden blijvend te verbeteren. Dat is nodig, want de armoede in Malindile en Maculuve is groot, het gebied is zeer droog en heeft een watertekort: hierdoor kan een groot gedeelte van het jaar amper voedsel worden verbouwd. Lees hier meer over dit project.

Over het voetbaltoernooi op 9 mei 2024.

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.
  • Een gezellige en sportieve dag met collega’s. Met aansluitend een borrel, BBQ en livemuziek met een special guest 
  • Meedoen kan als Business Team, ieder team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben. Vrouwen en mannen spelen samen!
  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.100 (exclusief btw). Dit is exclusief een horecapakket (BBQ plus 4 drankjes) voor 10 personen ter waarde van € 400. Wil je voor meer dan 10 personen een horecapakket bestellen betaal je € 40 p.p. extra.
  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar.
  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren, bijvoorbeeld via Tikkie – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games.
  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

De opbrengst gaat naar een bijzonder project van The Hunger Project in Mozambique.

DEZE BEDRIJVEN DOEN MEE

“De aanpak van The Hunger Project voor een wereld zonder honger spreekt mij enorm aan. Daarom heb ik dit voetbaltoernooi opgezet – en ik hoop dat jij mee doet met een Business Team. Na een daverende eerste 2 edities, maken we samen van dit toernooi in 2024 weer een gigantisch succes.”

José Cubo Initiatiefnemer voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games.

Hoofdsponsor

Mede mogelijk gemaakt door

Sponsoren en donateurs

SCHRIJF JE IN

Over jouw team. *


Hoeveel teams wil je inschrijven?*

Over de teamcaptain*

Waar mag de factuur naartoe?*

Voor hoeveel personen wil je een horeca pakket bestellen?*

Upload jouw bedrijfslogo.

Ga je akkoord met ons privacybeleid?*