Maak impact deze feestdagen

Geef een cadeau met betekenis:
‘Food for Thought’

Met een donatiecertificaat geef je meer dan een cadeau: je maakt impact.

Met een ‘Food for Thought’ donatiecertificaat ondersteun je mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika om met lokale training zélf een einde te maken aan honger.

Geef met trots een certificaat cadeau aan een geliefde, familie of vriend(in).

Duurzaam cadeau met betekenis: ‘Food for Thought’.

Met ‘Food for Thought’ geef je deze feestdagen een digitaal donatiecertificaat mét een inspirerend gedicht of een quote van bekende woordkunstenaars Omdenken, Gewoon JIP. of Derek Otte.

De opbrengst gaat naar The Hunger Project. Met jouw bijdrage ondersteun je mensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, zodat zij zélf een einde kunnen maken aan honger. En: je tovert ook nog een glimlach op het gezicht van je dierbaren.

Een origineel cadeau. Dit is geen standaard cadeau. Het is een kans om te laten zien dat je om de wereld geeft. En dat je gelooft in de kracht van verandering. Met het donatiecertificaat geef je geen onnodige spullen, maar ‘denkvoer’ mét impact; de woordkunstwerken zijn echte conversation starters over jouw wensen voor de wereld. Goede gesprekken verzekerd!

Geef je cadeau een persoonlijke touch en personaliseer het certificaat met jouw eigen naam en degene die je het cadeau doet. Bovendien kun je het certificaat eenvoudig uitprinten en inlijsten, waardoor het een blijvende herinnering wordt.

Donatiecertificaten.

Certificaat Omdenken

Omdenken is van een probleem een mogelijkheid maken. Dit gedachtegoed verspreiden ze met rake quotes op social media, billboards, in theatershows, via trainingen en in hun podcast.

Certificaat Gewoon JIP.

JIP. schrijft gedichtjes met een boodschap. Persoonlijk, positief en eenvoudig. Speciaal voor ‘Food for Thought’ maakte zij een gedicht over het onmogelijke mogelijk maken.

Certificaat Derek Otte

Derek Otte bevraagt als dichter en spoken word-artiest heersende opvattingen. In dichtbundels, voorstellingen, op Instagram en schermen langs de snelweg.

Met € 29 kunnen 2 boerinnen in Burkina Faso worden getraind.

In workshops leren vrouwen over duurzame landbouw, het belang van gezonde voeding en lokaal verkrijgbare superfoods. Deze nieuwe kennis geven zij weer door aan dorpsgenoten, zodat gemeenschappen zich samen in kunnen zetten voor verbeterde voedselzekerheid. Jouw cadeau maakt dus langdurig impact.*

Hoe het werkt.

1) Kies jouw favoriete woordkunstenaar.

Ga je voor een kunstwerk van Omdenken, Gewoon JIP. of Derek Otte? Alle 3 de gedichtjes en inspirerende quotes zetten je deze decembermaand aan het denken. ‘Food for Thought’ dus.

2) Kies het cadeaubedrag.

Dit bedrag doneer je rechtstreeks en eenmalig aan The Hunger Project. Je kunt kiezen voor € 10, € 15, € 25 of een bedrag naar keuze.

3)  Personaliseer & print.

Betaling gelukt? Je ontvangt het digitale ‘Food for Thought’ certificaat, met daarop het gedichtje of de inspirerende quote, direct in je inbox. Personaliseer het certificaat met jouw eigen naam en van de ontvanger van het cadeau. Print ‘m uit en pak het mooi in, bijvoorbeeld in een lijstje.

Over The Hunger Project.

The Hunger Project is een CBF Erkend Goed Doel en pakt honger en armoede aan in 13 landen in Afrika, Zuid-Azië en Latijns-Amerika. Wij zien geen miljoenen monden om te voeden, maar juist miljoenen ondernemende en veerkrachtige mensen. Daarom ondersteunen wij mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger.

Met ‘Food for Thought’ inspireren we deze decembermaand – voor veel Nederlanders een maand van overvloed, grote cadeaus en rijkgevulde diners – mensen om een cadeau aan een betere wereld op te dragen. Want met een bijdrage aan The Hunger Project zet je je in voor de 1 op de 10 mensen wereldwijd die iedere dag niet voldoende, voedzaam te eten hebben.

“Deze training gaf ons de kennis die we nodig hebben om ondervoede kinderen te helpen.”

Fati uit Burkina Faso volgde trainingen van The Hunger Project en adviseert nu dorpsgenoten over gezondheid en gezonde voeding.

* Dit is een voorbeeld van wat The Hunger Project met jouw donatie kan doen. Afhankelijk van de lokale omstandigheden en behoeften zetten we jouw bijdrage in waar deze het grootste verschil maakt.