Een wereld zonder honger, het kan wél.

Het einde van honger,
het kan wél!

Nieuws.

Update uit India: crisis na crisis ontvouwt zich.

Het aantal COVID-19 besmettingen in India stijgt tot een verwoestend niveau. En de westkust van het land is deze week getroffen door de zwaarste orkaan in meer dan 20 jaar. Door de nijpende situatie ontvouwen zich tal van andere crisissen, zoals een stijging in het aantal kindhuwelijken en huiselijk geweld. We zijn trots op onze collega’s van The Hunger Project India, die zich ondanks de impact strijdvaardig blijven inzetten voor wat er wél kan.

Lees verder >
Louise-Lagni-Dotan-Benin-credit-Johannes-Ode-The-Hunger-Project

Nieuwe wereldwijde directeur: Tim Prewitt

De internationale organisatie heeft een nieuwe directeur aangesteld: Tim Prewitt. Een man. En dat is bijzonder. Want in onze ruim 40-jarige geschiedenis hadden we niet eerder een mannelijke Global CEO. Onze Nederlandse (vrouwelijke) directeuren Evelijne en Annelies schreven er een blogje over.

Lees verder >

Nieuws.

Tweede editie The Zero Hunger Games haalt € 70.000 op voor een wereld zonder honger.

Op Hemelvaartsdag vond voor de 2e keer het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games plaats: een sportevent voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Bijna 400 medewerkers van 32 Nederlandse bedrijven speelden bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen mee voor een wereld zonder honger. Aan het einde van de dag nam winnaar Meijers Assurantiën de beker in ontvangst en ontving Annelies Kanis, directeur van The Hunger Project, een cheque van € 70.000.

Lees verder >
Op de hoogte blijven van The Hunger Project?