The Hunger Project Nederland 40 jaar: toost 1 december mee op ons online bitterzoete borrelfeestje

Op 1 december 2020 bestaat The Hunger Project in Nederland 40 jaar. Dit jaar geen fysiek feest op ons kleurrijke kantoor in Utrecht, maar we hangen wél geheel corona-proof de digitale slingers op! En we hopen dat jij, als mede-investeerder in het einde van honger, op ons feestje wilt komen.

Bitterzoet.

Het wordt een bitterzoet online borrelfeestje. We zijn natuurlijk supertrots op de impact die we samen met jou bereikt hebben de afgelopen 4 decennia. Maar eerlijk is eerlijk: we hopen onze 50e verjaardag niet te halen… Want vóór 2030 moet het einde aan honger voor elkaar zijn. Er staat ons veel te doen. We praten je daar graag over bij én blikken terug op ons gezamenlijke succes. 

Waar en wanneer.

Kom jij op ons online feestje? Houd dan 1 december van 17.00 – 18.00 uur vrij in je agenda en meld je aan voor 25 november. Om 16.45 uur gaan de deuren open, tot 18.30 uur kun je naborrelen! Je ontvangt automatisch een bevestiging. En natuurlijk ontvang je van ons voorafgaand aan het online event informatie over hoe en waar het feest losbarst.

Op het feestprogramma.

Op het bomvolle en interactieve programma staat o.a.:

  • De staat van honger Waar staan we op weg naar #ZeroHunger? En welke impact heeft de coronacrisis op ons werk? Directeuren Evelijne en Annelies praten je bij.

  • Borrelkamers met mede-investeerders Spreek oude bekenden en leer nieuwe partners kennen die samen met jou investeren in het einde van honger.

  • Berichten uit onze programmalanden Van Malawi en Benin tot India en Bangladesh.

  • Heb je vragen? Over het einde van honger of The Hunger Project? Stuur je vraag in bij jouw aanmelding, dan beantwoorden we deze tijdens ons feestje.

We hopen onze 50e verjaardag niet te halen: vóór 2030 moet #ZeroHunger voor elkaar zijn.

Meld je aan.

Investeer in het einde van honger.