Investeer met ons mee in een wereld zonder honger.

Honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld. Steun deze World Hunger Day het werk van The Hunger Project en investeer in 4 oplossingen die alle oorzaken van honger tegelijk aanpakken. Met jouw bijdrage kunnen we miljoenen mensen over de wereld in staat stellen om zélf een einde te maken aan honger.

Donatieformulier

Over World Hunger Day.

World Hunger Day is een belangrijke dag voor The Hunger Project, waarop we wereldwijd aandacht vragen voor honger. Om stil te staan bij de ruim 800 miljoen mensen die met honger leven, om te vieren wat er is bereikt en om in actie te komen voor oplossingen die alle oorzaken van honger tegelijk aanpakken. Op naar een wereld zonder honger. 

World Hunger Day werd meer dan 10 jaar geleden uitgeroepen door The Hunger Project. Nu, in 2023, zien we dat steeds meer organisaties en mensen wereldwijd deze dag aangrijpen om aandacht te vragen voor dit belangrijke onderwerp. En daar zijn wij zeer trots op – hoe meer aandacht voor het grootste oplosbare probleem ter wereld, hoe beter. 

Lees meer over World Hunger Day 2023 en onze 4 oplossingen voor een wereld zonder honger in ons nieuwsartikel.

The Hunger Project in vogelvlucht.

Dorpen-icoon-The-Hunger-Project

The Hunger Project werkt in meer dan 11.800 dorpen in 13 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. 

Changemaker-icoon-The-Hunger-Project

Daar trainden we 500.000 lokale vrijwilligers. Ondernemende mensen die verandering willen. Die kansen zien en kijken naar wat er wél kan.  

icoontje-wereldbol

Dit netwerk van gemotiveerde en ervaren vrijwilligers maakt het verschil voor hun 12 miljoen dorpsgenoten.

Investeer in een wereld zonder honger